Podmlađivanje / Antiaging procedure

Za prelepo lice bez bora

Probajte jedan od najdelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području čela i bora smejalica. Oporavak je izuzetno brz, odmah po završetku tretmana možete da se vratite svojim svakodnevnim obavezama.

Podmladite lice 3D mezonitima

Mezoniti predstavljaju mezoterapijski tretman koji se sastoji u uvođenju pod kožu specijalno napravljenih niti, čija je uloga da izazovu revitalizujući efekat tj. da podmlade kožu i lifting efekat tj. efekat zatezanja
Dugotrajno rešenje za mladalački izgled

HIJALURON je prirodna supstanca koja ima višestruku ulogu: hidriranje kože, održavanje tonusa kože i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala. Vezivanjem vode, hijaluronska kiselina omogućava bolju hidrataciju tkiva.
Potpuno prirodno do mlađeg i lepšeg lica

PRP tretman je potpuno prirodan jer se koristi supstanca dobijena od krvne plazme bogate trombocitima. Osim u terapiji podmlađivanja, PRP se koristi za pojačan rast kose i lečenje hroničnih rana.
Podizanje i regeneracija lica u jednom tretmanu

Revolucionarna metoda podizanja i regeneracije lica bez invazivnog hirurškog tretmana. Sillhouette soft hirurške niti deluju na dublje slojeve kože i prirodno stimulišu organizam na proizvodnju vlastitog kolagena.
Rešite se ćelavosti brzo i efikasno

Gubitak kose u vidu ćelavosti ili alopecija može mnogo da utiče na Vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Nemojte isprobavati različite, medicinski neispitane, tretmane i rešite se problema uz pomoć estetske hirurgije.