Hijaluron

 
Dugotrajno rešenje za mladalački izgled

HIJALURON je prirodna supstanca koja ima višestruku ulogu: hidriranje kože, održavanje tonusa kože i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala. Vezivanjem vode, hijaluronska kiselina omogućava bolju hidrataciju tkiva.
 
Šta je hijaluron?
Hijaluron (hijaluronski fileri, hijaluronska kiselina) je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu kože, poznatija kao glikozaminoglikan.

Funkcije koje ova kiselina ima su višestruke: hidriranje kože (sposoban je da veže i do 500 molekula vode), održavanje tonusa kože i neutralisanje izrazito štetnih slobodnih radikala. Vezivanjem vode, hijaluronska kiselina omogućava bolju hidrataciju tkiva.
Kada se preporučuje upotreba hijalurona?
Hijaluronska kiselna pogodna je za sve uzraste. Ne postoji donja granica za korišćenje ovog tretmana.

Ukoliko želite da Vaše lice ostane mlado duže vreme optimalno je da sa tretmanima počnete kada se pojave prve bore bez obzira na godine. Tako se lakše koriguju i sprečava se njihovo produbljivanje.
Da li je hijaluron siguran?
Neophodno je da znate da je hijaluron izuzetno bezbedna procedura pošto ne postoji rizik od infekcija i alergijskih reakcija.

Pored laserskih tretmana, tretman hijaluronom je popularan zbog svoje efikasnosti. Bore eliminišu za jako kratko vreme, a efekat je vidljiv odmah.
Šta se sve postiže hijaluronom?
podmlađivanje lica i vrata

podmlađivanje šaka

konturiranje obraza i jagodica

konturiranje i popunjavanje usana

osvežavanje ivice usana

popunjavaju se bore na čelu i u korenu nosa

popunjavaju se bore oko očiju

popunjavaju se bore oko usana

popunjavaju se nasolabijalne brazde (linije koje idu od baze nosa do spoljnjeg ugla usana – bore smejalice)

popunjavaju se sitni ožiljci
Koliko traje procedura hijaluronom i oporavak?
Svega 10 minuta potrebno je da izdvojite da izgledate podmlađeno. Nakon procedure hijaluronskim filerom nema potrebe za oporavkom. Odmah po završetku ubrizgavanja hijalurona možete da nastavite svoj dan.
Koliko traje efekat hijalurona?
Nakon prvog tretmana, efekat hijaluronske kiseline može da traje od 6 do 18 meseci, ali ukoliko nakon toga ponovite intervenciju hijaluronskim filerom, efekti mogu da potraju i do 2 godine.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna informacija ili savet, javite nam se, a mi ćemo vam odgovoriti u kratkom vremenskom roku.
[contact-form-7 id="100" title="Contact form 1"]