Hair Repair

 
Rešite se ćelavosti brzo i efikasno

Gubitak kose u vidu ćelavosti ili alopecija može mnogo da utiče na Vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Nemojte isprobavati različite, medicinski neispitane, tretmane i rešite se problema uz pomoć estetske hirurgije.

 
Mezoterapija je u svom punom obimu svakako našla mesto za rešavanje različitih problema vezanih za rast i gustinu kose. Može se izvoditi primenom različitih mezoterapijskih koktela koji se injektiraju u poglavinu mezoterapijskim iglicama dermarolerom ili dermapenom. Tretmani se dopunjuju i upotrebom PRP metode.

Indikacije: muška i ženska ćelavost,
muška fronto-parietalna alopecija,
alopecija uzrokovana UV zracima,
stres alopecija,
post-infektivna alopecija,
alopecija zbog malnutricije,
alopecija areata,
posleporođajna alopecija,
menopauzna alopecija,
androgena alopecija.

Tretmani obnavljanja kose u našoj ordinaciji se rade preparatom Hair Plus+italijanske kozmetičke firme Promoitalija. Ovaj preparat u sebi sadrži potpuno prirodne sastojke, kao što su riboflavin, ekstrakt kore lubenice,koji je prirodni antioksidant, aminokiseline i fosfatnu kiselinu, koja stimuliše rast i proliferaciju korena dlake.

Kako se izvodi tretman i koliko traje


Nakon predhodne pripreme poglavine upotrebom sredstava za dezinfekciju, na kožu poglavine se nanese anestetička krema. Nako tridesetak minuta otpočinje tretman unošenjem 0,005-0,1ml po tački uboda. Tretmani se izvode na 15 dana, a za maksimalni rezultat je neophodno 5-7 tretmana.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna informacija ili savet, javite nam se, a mi ćemo vam odgovoriti u kratkom vremenskom roku.
[contact-form-7 id="100" title="Contact form 1"]